MENIU

L-a cunoscut pe Tinder, dar nu l-a plăcut.3 luni mai târziu a primit un mesaj ce a dus-o în depresie

Kimberley Latham-Hawkesford, o fată de 24 de ani din Marea Britanie, a cunoscut un băiat pe Tinder, pe care, la prima vedere pe aplicaţie, l-a plăcut. Galeria Foto.

A decis să-i dea o şansă şi s-a întâlnit cu el în oraş. Avea să regrete amarnic. Tânărul s-a dovedit a fi un nesimţit. S-a lăudat pe sine întruna, iar la final s-a dat mare cu contul din bancă. Kimberley nu ştia cum să scape mai repede de la acel bar. Se gândea că trebuie să mai reziste câteva minute şi nu va mai auzi niciodată de el. În fine, a scăpat de la întâlnirea groaznică pe care a avut-o, cu cel mai lăudăros om din lume, aşa cum a considerat ea, apoi şi-a văzut de viaţă.

Cum arată Kimberley, în Galeria Foto. Sursa foto: Facebook

Totuşi, 3 luni mai târziu, lăudărosul s-a întors. Cu mesaje tot pe Tinder. De data asta, a fost şi mai nesimţit. Şi-a permis să-i dea sfaturi de viaţă lui Kimberley, explicându-i ce trebuie să "repare" la ea, ca să aibă succes cu băieţii. Fără ca nimeni să-i ceară părerea.

Iată o parte din sfaturile băiatului: 1."Dacă ai slăbi, ar fi incredibil". 2. "Eşti foarte palidă. Ştiu că nu eşti o fană a soarelui, dar puţin bronz nu ţi-ar strica". 3. Ai sâni mari, deci ar trebui să umbli mai decoltată". 4. "Trebuie să-ţi vopseşti părul într-o culoare mai mormală şi să porţi extensii. Părul lung e mai atractiv". 5. "Ai nevoie de mai multă încredere de sine".

Toate aceste sfaturi au dus-o în depresie pe tânără, mai ales că veneau de la un om care a întâlnit-o numai o oră.

Mai multe articole despre:
L-a cunoscut pe Tinder