MENIU

Kremlinul lansează AMENINȚĂRI înfiorătoare: Dacă Occidentul vrea să învingă Rusia, să încerce! Ce PLANURI are pentru Ucraina

Vladimir Putin / Foto: Profi Media

Preşedintele rus Vladimir Putin continuă seria declarațiilor provocatoare, invitând Occidentul să învingă Rusia "pe câmpul de luptă" din Ucraina, unde americanii şi europenii au accelerat livrările de arme către forţele militare ale Kievului.

"Astăzi, auzim că ei vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!", a declarat Putin televizat, realizat în timpul unei reuniuni cu şefii grupurilor politice din camera inferioară a Parlamentului, relatează AFP, preluat de Agerpres.

Mai mult, Putin susține că Rusia "nu a început încă lucrurile serioase" în Ucraina, țară care a ajuns, astăzi, în cea de-a 134 zi de când a fost eclanșată invazia în masă, supranumită "operațiune specailă, de denazificare" de mai-marele de la Kremlin.

"Toată lumea trebuie să ştie că nu am început încă lucrurile serioase" în Ucraina, a subliniat numărul 1 de la Moscova.

Contrar primelor două afirmații, Putin a continuat: "În acelaşi timp, nu refuzăm negocierile de pace. Însă cei care le refuză trebuie să ştie că pe măsură ce trece timpul, cu atât le va fi mai dificil să negocieze cu noi".