MENIU

Kate Middelton a primit un nou diagnostic dur. Soția moștenitorului tronului britanic pare urmărită de un blestem

Anunțul prițesei a întristat o țară întreagă

Kate Middleton, prințesa de Wales și soția prințului moștenitor William, a primit un nou diagnostic dur, la scurt timp după ce a dezvăluit că suferă de cancer. Surse apropiate Casei Regale britanice au declarat pentru presa tabloidă că la Palatul Buckingham domnește temerea, în condițiile în care și Regele Charles urmează un tratament împotriva unui caner descoperit recent. 

Numeroasele provocări cu care s-a confruntat recent Kate Middleton, inclusiv faptul că boala sa a devenit un subiect de dezbatere națională, au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale mentale, scrie The Mirror.

 

Prințesa se confruntă cu o stare de „anxietate intensă”, cauzată de o combinație a propriei sale lupte cu cancerul și a responsabilităților sporite în cadrul monarhiei, ca urmare a diagnosticului pus regelui Charles.

 
 

„La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă”, a precizat Tina Brown pentru Mirror, fost editor al Vanity Fair.

Adevărul despre boala Prințesei de Wales. Ce spune renumitul medic Irinel Popescu despre „polipoza familială”?

 
Mai multe articole despre:
Kate Middleton regele Charles cancer diana