MENIU

Jadarm împușcat mortal, în timp ce ancheta un accident rutier, în Canada. Mesajul premierului Justin Trudeau

Justin Trudeau, premierul Canadei

Un jandarm a decedat, marţi, după ce a fost împuşcat în timp ce ancheta un accident rutier, la aproximativ 100 de kilometri sud de oraşul canadian Toronto, a anunţat poliţia. Potrivit sursei citate, până în prezent, doi suspecți au fost arestați. Premierul Justin Tudeau a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor jandarmului. Acesta avea 28 de ani și lucra pe acest post doar de un an.

Jandarmul în vârstă de 28 de ani ancheta un accident rutier când a fost împuşcat. Incidentul s-a petrecut în orăşelul Hagersville care are aproximativ 3.000 de locuitori, în sudul provinciei canadiene Ontario.

Acesta a murit la spital.  El era în post de abia un an. Potrivit poliției, doi suspecţi au fost arestaţi.

În cursul serii de marți, premierul canadian Justin Trudeau a deplâns "veştile sfâşietoare". "Gândurile tuturor canadienilor sunt alături de familia, prietenii şi colegii săi", a declarat Trudeau pe Twitter.

Mai puţin familiarizată cu atacurile armate în masă decât vecinul său american, Canada cunoaşte, totuşi, o recrudescenţă a actelor violente de acest tip, ceea ce a determinat autorităţile să legifereze recent interzicerea armelor de mână. 

Mai multe articole despre:
jadram impuscat canada