MENIU

Iuliana a fost ucisă la Londra de Crăciun. Tânăra a fost găsită într-un parc

Iuliana Tudos a fost ucisă în Anglia, de sărbători. Tânăra de 22 de ani a fost găsită moartă într-un parc din Londra, unde a fost înjunghiată. Polițiștii suspectează că Iuliana, care lucra ca barmaniță, ar fi fost omorâtă de Crăciun.

Tânăra a fost văzută ultima oară în ajunul Crăciunului, când a petrecut alături de prieteni. După trei zile în care nu a mai dat niciun semn, Iuliana a fost dată dispărută. Trupul ei a fost găsit în apropierea unei anexe din parcul Finsbury din Londra, scrie Libertatea.ro.

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și răni grave la cap. Polițiștii suspectează că tânăra de 22 ani a fost ucisă, după ce a fost snopită în bătaie de o persoană fără adăpost care ar fi încercat să o jefuiască, notează Daily Mail.

Polițiștii au făcut căutări într-un cort găsit la aproape 100 de locul în care Iuliana Tudos a fost găsită moartă. Din primele indicii, fata ar fi mers prin parc, pe o scurtătură, pentru a ajunge la casa unui prieten.

Iuliana Tudos lucra la barul World’s End din Camden, o suburbie din Nord-Vestul Londrei. Tânăra de 22 de ani ar fi din Republica Moldova, potrivit observator.tv.

Anchetatorii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park.

Mai multe articole despre:
Londra Iuliana Tudos