MENIU

În dezacord cu PSD. Daciana Sârbu a votat pentru activarea art. 7 în cazul Poloniei

<p>Daciana S&acirc;rbu</p>

Daciana Sârbu a votat în Parlamentul European pentru activarea articolului 7 în cazul Poloniei, împotriva liniei din PSD, dar în conformitate cu linia socialiștilor europeni. 

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, are un început de rebeliune în interiorul PSD. Linia politică a europarlamentarilor PSD în Parlamentul European a fost să voteze împotriva activării Articolului 7 pentru Polonia.

Toți europarlamentarii PSD au votat conform liniei politice, mai puțin Daciana Sârbu, care a votat în conformitate cu linia socialiștilor europeni, adică pentru activarea articolului 7.

Afiliat grupului socialist, europarlamentarul Cătălin Ivan a votat la fel ca și Daciana Sârbu. Cătălin Ivan este doar afiliat grupului PSD din Parlmentul European pentru că, în țară, el a fost exclus din partid.

Daciana Sârbu este soția fostului lider PSD, Victor Ponta, care a fost exclus din partid și a pornit un nou proiect politic, Pro România. Chiar dacă, până acum, Daciana Sârbu nu a dat semne, la nivel public, că ar încerca să meargă pe aceeași linie cu Victor Ponta, în interiorul PSD se vorbește că e doar o chestiune de timp până când europarlamentarul va urma un drum separat de cel al PSD, scrie Știripesurse.ro.

Mai multe articole despre:
Polonia parlamentul european Dacian Sarbu