MENIU

Imagini dramatice filmate de pasagerii îngroziți din interiorul avionului care a luat foc în Rusia

Imagini din avionul în flăcări

La câteva ore de la tragedia de pe aeroportul Şeremetievo din Moscova, soldată cu 41 de morţi, au apărut imagini din interiorul avionului. Un pasager a filmat accidentul. Atenţie, urmează scene care vă pot afecta emoţional. 

Piloții avionului au raportat o defecţiune tehnică la scurt timp după decolare şi au cerut să se întoarcă. În timpul aterizării de urgenţă aeronava s-a lovit de pistă, iar partea din spate a luat foc. În alte înregistrări video se vede cum aparatul de zbor arde ca o torţă, iar pasagerii din faţă ies pe rampele de evacuare.

Dintre cei 73 de pasageri şi 5 membri ai echipajului, au supravieţuit doar 37 de oameni.

”În acest moment, în aeroportul Şeremetievo lucrează comisa guvernamentală pentru anchetarea circumstanțelor situației excepționale. În aeroport a fost deschis şi un centru de ajutor psihologic pentru rudele pasagerilor”, a declarat un oficial rus.

Avion prăbușit în Rusia. Ultimul bilanț indică 41 de morți

Procurorii au deschis o anchetă penală pentru încălcarea regulilor de securitate. Printre versiunile luate în calcul se numără calificarea insuficientă a piloţilor, o defecţiune tehnică, dar şi condiţile meteo nefavorabile.

Lumină în acest caz vor face cutiile negre, care au fost deja recuperate de la locul catastrofei. Aeronava, care aparţinea companiei Aeroflot, se îndrepta spre oraşul Murmansk, în nordul extrem al Rusiei.

Mai multe articole despre:
Moscova Rusia avion Șeremetievo