MENIU

Idee inedită pentru promovarea vaccinării. Gestul unui cioban pentru a convinge oamenii să se imunizeze

Gestul unui cioban pentru a convinge oamenii să se imunizeze

Idee inedită pentru promovarea vaccinării. Un cioban a aranjat 700 de oi și capre în forma unei seringi uriașe pentru a-i convinge pe cei care nu s-au vaccinat să se imunizeze. 

S-a întâmplat într-un oraș din nordul Germaniei, iar ciobanul care a organizat totul a spus că a folosit pâine pentru ca animalele să stea aranjate în forma unei seringi. Mai apoi, acestea au fost filmate din aer, iar clipul a ajuns viral pe internet. 

„Oile sunt animale plăcute. Poate că ele pot transmite mesajul mai bine”, a spus organizatorul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Washington Post (@washingtonpost)

Germania a administrat aproape 1,5 milioane de doze într-o singură zi

Un nou record de vaccinări realizate într-o singură zi împotriva COVID-19 a fost stabilit în Germania într-o perioadă în care varianta Omicron a noului coronavirus a început să se răspândească tot mai mult în Europa.

Potrivit Institutului Robert Koch pentru controlul bolilor, 1,49 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 au fost administrate miercuri în Germania. Acest număr record include aproape 1,3 milioane de doze de supra-rapel („booster”) şi 97.000 de vaccinări cu prima doză.

Precedentul record de vaccinări zilnice a fost stabilit pe 9 iunie şi a constat în administrarea unui număr de 1,43 milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 într-un interval de 24 de ore, transmite agenţia DPA.

Mai multe articole despre:
vaccinare campanie de vaccinare covid cioban germania