MENIU

Și-a postat fotografiile de la nunta ei, care în realitate nu a mai avut loc

O femeie din Arizona a vrut să tragă un semnal de alarmă. Ea și-a publicat pozele de la nunta ei care în realitate nu a mai avut loc. 

Debbie Gerlach a luat decizia de a publica imagini cu logodnicul ei, Randy, cu care trebuia să se căsătorească, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauză că un accident cumplit de motocicletă i-a luat viața bărbatului pe care-l iubea. 

Imaginile au fost publicate în aceeași zi în care se presupunea că nunta avea loc, însă cu 8 luni în urmă a avut loc tragicul accident. 

Ea a scris o scrisoare cu un mesaj important pentru noi toți.

"Astăzi, trebuia să fie cea mai bună zi din viața mea. Astăzi, trebuia să fie ziua în care mă căsătoream cu logodnicul meu. Trebuia să mă trezesc, să îmi pun rochia de mireasă și să pășesc în fața altarului. Astăzi, în fața tuturor a familiei și prietenilor noștri, eu și Randy trebuia să ne jurăm credință și iubire. Astăzi, trebuia să fie ziua la care am visat de când eram mică. Astăzi trebuia să devin soție. Astăzi trebuia să devin dna Zimmerman ... "

"Dar astăzi m-am trezit singură, așa cum fac în fiecare zi. Astăzi m-am trezit cu inima mea sfărâmată din nou. Astăzi tatăl meu nu mă va duce în fața altarului.  Astăzi nu mă voi căsători cu dragostea vieții mele. Astăzi nu am un soț ... "

Debbie a povestit cum iubitul ei s-a grăbit să ajungă acasă cu motocicleta, lucru ce i-a fost fatal. 

Mai multe articole despre:
motocicletă nuntă mireasa