MENIU

Hillary Clinton, după atentatele de la Bruxelles: Nu ne vom lăsa intimidați de acești criminali!

Candidata democrată la Președinția SUA, Hillary Clinton, și-a declarat susținerea și sprijinul față de Europa, în cadrul unor postări pe contul său de Facebook, în urma atentatelor care au avut loc, marți, 22 martie, la Bruxelles, soldate cu peste 200 de victime. 

"Teroriștii au lovit, din nou, în inima Europei, însă campania lor plină de ură nu va avea izbândă! Cetățenii din Bruxelles, Europa și din restul lumii nu se vor lăsa intimidați de acești criminali. În această zi, americanii sunt solidari cu partenerii și aliații lor europeni. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familiile victimelor și toți cei din Belgia. Acești teroriști urmăresc să submineze valorile democrației care constituie baza alianței noastre și modul în care ne derulăm viața, dar nu vor reuși! Atacurile de astăzi nu vor face decât să ne întărească și mai mult ca aliați pentru a înfrânge împreună terorismul și jihadismul radical din lume!", a afirmat Hillary Clinton.

 

Ulterior, a revenit cu o nouă postare.

"Putem fi puternici și isteți fără să propagăm tortura sau intoleranța. Nu vom lăsa frica să ne dicteze politica externă!", a mai spus Hillary.

 

 

Atac terorist la Bruxelles. Explozii pe aeroport și la metrou: 34 de morți și numeroși răniți

 

 

Cel puțin 34 de persoane au murit, într-un dublu atac terorist petrecut, marți dimineață, în capitala Belgiei. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem, unde au murit cel puțin 14 oameni. O a treia deflagrație s-a produs la metrou, în stația Maelbeek, unde alte 20 persoane au decedat. Gradul de alertă teroristă în Belgia a fost ridicat la cea mai înaltă treaptă, iar Bruxelles-ul este, în aceste momente, complet paralizat. Potrivit unor surse citate de Reuters şi AP, atentatele au fost revendicate de ISIS.

 

EXPLOZII PE AEROPORTUL DIN BRUXELLES. Primele imagini dramatice 

Fiica lui Rednic, martoră la explozia de pe Aeroportul din Bruxelles: "Au căzut tavane, era nebunie"

 
Mai multe articole despre:
terorişti Hillary Clinton atentate bruxelles