MENIU

GOLDEN GLOBES: Ținutele cu care vedetele au făcut furori pe covorul roșu. Bine sau prost îmbrăcate?

<p>Globurile de Aur</p>
<p>Globurile de Aur</p>
<p>Globurile de Aur</p>

GOLDEN GLOBES: Tul, paiete îndrăzneţe, rochii cu corset şi cu fuste extrem de voluminoase sunt elementele care au dominat pe covorul roşu la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur.

GOLDEN GLOBES: Vedete ale micului şi marelui ecran au păşit pe covorul roşu într-un mix eclectic de ţinute semnate de designeri de top.

Au fost decernate Globurile de Aur: "Bohemian Rhapsody", cel mai bun film - Lista câştigătorilor

Printre tendinţele care s-au remarcat pe covorul roşu s-au numărat tulul, adoptat de Kiki Layne, în roz aproape transparent de la Dior Haute Couture, Lili Reinhart şi Constance Wu, şi paietele - oricând binevenite în astfel de ocazii - purtate cu eleganţă de vedete precum Regina King (Alberta Ferretti), Nicole Kidman (Michael Kors) şi Thandie Newton (Michael Kors), notează Mediafax.ro.


 

 

Lady Gaga s-a făcut remarcată şi de data aceasta, cu o rochie din mătase albastră şi o nuanţă la fel de bleu a părului. Ţinuta, de la Valentino Haute Couture, avea o fustă şi mâneci extrem de voluminoase, pentru un aspect dramatic, demn de o stea. Actriţa a fost, de altfel, nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din filmul "S-a născut o stea/ A Star is Born".

 

O rochie cu o fustă pe jumătate de amplă, comparativ cu cea a lui Gaga, tot de la Valentino, a fost purtată de actriţa Gemma Chan, care a ales însă un albastru mai închis pentru gală.

Actriţa canadiană Sandra Oh, una dintre gazdele evenimentului, alături de actorul Andy Samberg, s-a numărat printre cele mai elegante vedete, cu o rochie albă de la casa Versace, în timp ce Chrissy Metz a strălucit într-o ţinută roşie cu mâneci decorate de la Tanya Taylor.