MENIU

Gafa lui Trump la care și politicienii au râs. "Uitați-vă ce s-a întâmplat în Suedia"

Donald Trump a stârnit noi glume pe seama sa în mediul online, în special pe rețeaua de socialiare Twitter, după ce într-o conferință de presă a făcut referire la un incident ”tragic” care s-ar fi petrecut recent în Suedia. În realitate, însă, nu s-a petrecut nimic.

”Uitați-vă la ceea ce se întâmplă în Germania, la ceea ce s-a întâmplat azi-noapte în Suedia”, a declarat Trump. ”Suedia! Cine ar fi crezut?!”, a completat liderul de la Casa Albă.

Imediat după această declarație, oficiali suedezi au luat legătura cu Casa Albă în încercarea de a afla la ce s-a referit președintele când a făcut acea afirmație.

Ulterior, Donald Trump a încercat să clarifice situația. A spus că se referea la o știre pe care o văzuse la postul de televiziune Fox News - un interviu cu cineastul conservator Ami Horowitz, care a făcut o legătură între creșterea numărului infracțiunilor în Suedia și primirea celor câteva mii de refugiați anul trecut, conform huffingtonpost.com.

Pe Twitter au apărut glume la adresa lui Trump. ”Je suis whatever happened in Sweden (Sunt - orice s-ar fi întâmplat în Suedia)” este una dintre ele, parafrazând celebra ”Je suis Charlie (Eu sunt Charlie)”, slogan care s-a răspândit pe rețelele de socializare după atacul terorist de la Charlie Hebdo.

Mai multe articole despre:
Suedia trump