MENIU

Fotografia cu Kim Jong Un care ANUNŢA vărsarea de sânge. Vestea a venit AZI: s-a adeverit!

O fotografie cu dictatorul din Coreea de Nord zâmbitor, pe platoul unui munte, a făcut înconjurul lumii. Imaginea ar fi prezis "o baie de sânge", iar un anunţ făcut joi arată faptul că prezicerea ar fi adevărată. 

Kim Jong Un a fost lăudat de presa din Coreea de Nord pentru că ar fi capabil să "schimbe vremea", atunci când a urcat pe un munte încălţat cu pantofi şi purtând un palton. Imaginea cu el purtând un zâmbet larg a fost interpretată ca "anunţând o baie de sânge", pentru că muntele Paektu din Coreea de Nord este un simbol al violenţei şi al vărsării de sânge. 

Joi s-a aflat că al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord, generalul Hwang Pyong-so, unul dintre cei mai apropiaţi sfătuitori ai lui Kim Jong Un, ar fi fost asasinat la ordinul liderului nord coreean. Există şi voci care susţin că generalul ar fi fost trimis într-un "lagăr de reeducare", pentru că ar fi primit mită, scrie Metro.co.uk. 

Se pare că, înainte de gesturi majore, Kim Jong Un urcă pe acest munte, considerat locul de naştere al primului dictator din Coreea de Sud, Kim Il Sung, deşi acesta s-a născut, în realitate, în Uniunea Sovietică. Astfel, Kim Jong Un a ordonat uciderea unchiului său în 2013 de pe acest munte şi în aprilie 2015 a fost fotografiat înainte de execuţia fostului său aliat, Hyon Yong-chol.