MENIU

Fost consilier al lui Putin, avertisment de risc nuclear: „Rusia nu a vrut să moară toată lumea, dar că are posibilitatea să omoare mulţi oameni”

Vladimir Putin

Serghei Markov, un fost consilier apropiat al lui Vladimir Putin, a avertizat Londra cu privire la un risc nuclear, în direct la radioul BBC.

„Aş spune că Vladimir Putin v-a transmis că va fi dispus să folosească arme nucleare împotriva ţărilor occidentale, inclusiv arme nucleare împotriva Marii Britanii. Oraşele voastre vor fi vizate”, a declarat Markov la scurt timp după discursul preşedintelui rus.

„Ţările occidentale luptă cu forţele ruse folosind soldaţi ucraineni ca sclavi. A fost ideea principală a lui Putin”, a declarat oficialul rus.

Potrivit lui Markov, un război nuclear ar rezulta din ”comportamentul nebunesc al preşedintelui Statelor Unite, Joe Biden, şi al prim-miniştrilor Regatului Unit, Boris Johnson şi Liz Truss.

„Londonezii trebuie să înţeleagă că această ameninţare vine de la Liz Truss, care este agresorul.

Rusia nu a vrut să moară toată lumea, dar că are posibilitatea să omoare mulţi oameni în ţările occidentale”, a mai spus Markov.

Mai multe articole despre:
consilier putin avertisment