MENIU

Formula 1, zguduită de o CRIMĂ oribilă, urmată de sinucidere 

Nathalie Maillet

O crimă oribilă a zguduit lumea automobilismului! Femeia care a creat cel mai frumos circuit de Formula 1 din lume a fost găsită moartă în locuința sa din Belgia. Alături de ea, polițiștii au găsit cadavrul unei alte femei, prietenă bună a victimei. Potrivit procurorilor, soțul femeii, care deținea funcția de director în Formula 1, este ucigașul. De altfel, bărbatul s-a sinucis după ce a comis cele două crime. 

Apropiații franţuzoaicei Nathalie Maillet, directoarea celebrului circuit belgian de la Spa-Francorchamps, au intrat în alertă când și-au dat seama că femeia nu a participat la startul ultimelor etape ale Raliului Belgiei. 

Crima a fost comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, înaintea evenimentului sportiv. Soțul a împușcat-o mortal pe femeia de 51 de ani. Bărbatul era și el un personaj cunoscut în lumea Formulei 1. 

Victima nu se afla singură în locuință în noaptea tragediei. Încă un cadavru a fost descoperit lângă aceasta. Soțul i-a ucis și cea mai bună prietenă, avocat cunoscut și cadru didactic. 

După dubla crimă, soțul directoarei de circuit s-a sinucis. 

Nathalie Maillet era fiica unui pilot francez și se afla de cinci ani la conducerea celebrului circuit belgian de curse.