MENIU

Fetiță împușcată de Halloween

Atac armat la Chicago. O fetiţă de șapte ani a fost împuşcată în piept în timp ce colinda de Halloween. Mai mulți indivizi urmăreau un bărbat și au început să tragă la întâmplare pe stradă. Micuța rănită a fost transportată la spital în stare critică. Poliția îi caută acum pe faptăși, notează REALITATEA PLUS. 

Incidentul a avut loc într-un cartier din Chicago, în timp ce fetiţa de 7 ani, costumată în buburuză, se afla la colindat împreună cu alţi copii. Mai mulți bărbați îl alergau pe un altul, când o persoană aflată de cealaltă parte a străzii a scos o armă şi a deschis focul. Copila a fost nimerită în zona gâtului și a pieptului.

Un grup de atacatori care urmăreau un bărbat au început să tragă în el, dar au împușcat-o și pe fetiță, în gât și piept. Bărbatul pe care îl urmăreau a fost și el împușcat în mână și este la sitalul „Mount Sinai” în condiții stabile. Micuța este în stare critică.

Polițiștii spun că, în momentul împușcăturilor, pe străzi erau zeci de copii costumați de Halloween. Făptașii s-au făcut nevăzuți.

"Cerem ajutor tuturor. Oricine are date despre acești indivizi să ne contactez. Fac apel la ei să se predea.", spune un polițist din Chicago. 

Mai multe articole despre:
null