MENIU

După eclipsa de soare, localnicii au crezut că au găsit "un înger căzut", pe plajă. Ce era de fapt

Locuitorii unui sat izolat din Indonezia au crezut că au descoperit un 'înger căzut' în mare, dar o anchetă a poliției a stabilit că era vorba de o simplă papușă gonflabilă, scrie AFP, citat de Hotnews.ro.

Vestea, care s-a raspandit rapid, a atras o ancheta a politiei care s-a terminat cu un rezultat dezamagitor pentru credinciosi.

"Cand ofiterii nostri au ajuns, au vazut ca 'ingerul cazut' nu era decat o papusa, o jucarie sexuala", a declarat Heru Pramukarno, seful politiei din Banggai, o localitate in centrul Indoneziei.

Un satean, Pardin, a descoperit papusa in mare in timp ce pescuia in largul insulei Banggai.

Aceasta descoperire facuta a doua zi dupa o eclipsa totala de soare in aceasta regiune a celei mai populate tari musulmane din lume a facut localnicii superstitiosi sa creada ca cele doua evenimente sunt legate.

Pardin a adus papusa partial umflata in satul sau, Kalupapi. Mama sa a imbracat papusa si a asezat-o pe un scaun. Zilnic, ii schimba hainele si esarfa care ii acoperea capul.

Entuziasmul starnit de "inger" a ingrijorat politia, care a deschis o ancheta.

"Am auzit multe povesti, cum ca 'ingerul cazut' plangea cand a fost descoperit", a relatat Pramukarno.

Autoritatile cred ca izolarea acestui sat a intetinut povestea: "Nu au internet, nu stiu ce este o jucarie sexuala", a adaugat politistul.

Dupa ancheta, politistii au confiscat papusa gonflabila si au dus-o la postul de politie.

Mai multe articole despre:
Indonezia înger papusa gonflabila