MENIU

Drama unui bărbat care după 40 de ani vrea să afle cine i-a omorât iubita

Sunt 40 de ani de când o adolescentă a fost omorâtă şi iubitul ei bătut crunt pe plaja Torrey Pines, iar criminalul nu a fost găsit.

Sunetul valurilor care se sparg şi sentimentul pe care îl ai când mergi cu picioarele goale pe nisip nu vor mai fi niciodată la fel pentru James Alt, potrivit Mediafax.ro.
 
„Am trăit aşa 40 de ani. Mi-a ajuns. Am stat prea mult pe plaja asta”, a declarat Alt.
 
 
Viaţa lui Alt s-a schimbat în august 1978 când a mers pe plajă cu iubita lui, atunci în vârstă de 15 ani, Barbara Nantais.
 
„Voiam să stăm pe plajă până am fi fost goniţi, dar asta nu s-a întâmplat”, a spus Alt.
 
Poliţia din San Diego a spus că au fost sunaţi să se ducă pe plajă, în dimineaţa zilei de 1 august, când au descoperit-o pe Nantais moartă. Ofiţerii au spus că a fost strangulată şi bătută până a murit. Alt a fost găsit în apropiere cu o rană la cap, neamintindu-şi de atac.
 
După 40 de ani, încă este furios din cauză că nu are niciun răspuns.
 
„Încă încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat...iar asta e o ruşine pentru tehnologia din zilele noastre”, a spus Alt.
 
Locotenentul poliţiei din San Diego, Matt Dobbs, a trimis o declaraţie către FOX 5 în care spune: „Departamentul de Poliţie din San Diego a continuat să lucreze asupra cazului în toţi aceşti ani evaluând noile tehnologii criminalistice împotriva probelor pe care le avem şi combinând volumele de informaţii, încercăm să ne dăm seama de ceva ce ne-a scăpat. Din păcate, toate aceste eforturi nu au avut rezultat. Pot doar să-mi imaginez cât stres şi frustrare a cauzat familiei acest atac. Poliţia din San Diego însă luptă pentru rezolvarea crimei şi vrea pedepsirea celui care a săvârşit fapta. Ştim că cineva ştie ce s-a întâmplat şi îi rugăm să iasă în faţă şi să ne dea informaţiile de care avem nevoie pentru a rezolva cazul şi pentru a permite familiei să se liniştească”.
Mai multe articole despre:
crimă dramă iubita