MENIU

Donald Trump a încasat-o grav de tot: Mai multe înregistrări scandaloase au fost făcute publice

Donald Trump a încasat-o grav de tot: Mai multe înregistrări scandaloase au fost făcute publice

Candidatul republicanilor pentru preşedinţia SUA încasează lovitură după lovitură. De această dată, grav de tot. Mai multe înregistrări scandaloase au ieşit la iveală şi îi afectează acestuia campania.

Căsuţa de mesagerie vocală a lui Donald Trump a fost spartă de hackerii de la Anonymous, care au făcut publice mai multe înregistrări ale magnatului. Mesajele, primite în 2012, provin în mare parte de la instituţii media din SUA, care îl laudă pe Trump şi îi mulţumesc pentru donaţiile consistente pe care acesta le-a făcut în conturile lor, relatează The Independent. Hackerii de la Anonymous au publicat înregistrările audio pe forumul 4Chan, de unde au fost apoi preluate de jurnaliştii de la Gawker, care afirmă că autenticitatea mesajelor nu a fost încă verificată, dar că acestea par să fie reale.

Printre televiziunile care îl ridicau în slăvi pe Trump se numără MSNBC. Una dintre înregistrări conţine un apel telefonic al prezentatorului Joe Scarborough: "Probabil acum eşti în avionul tău privat. Am vrea să stăm de vorba cu tine. Îţi suntem atât de recunoscători, Donald, şi am vrut doar să îţi spunem cât de mult înseamnă ce ai făcut tu pentru noi", spune prezentatorul, înainte să menţioneze donaţiile "generoase" ale magnatului.

Sursa: stiripesurse.ro

Mai multe articole despre:
Donald Trump