MENIU

DOLIU în lumea filmului! O mare actriță a murit, la doar 52 de ani. Drama care i-a marcat viața

Doliu / Profi Media

Doliu în lumea filmului! O mare actriță a murit, la vârsta de doar 52 de ani. Tragicul anunț a fost făcut public de către familia ei.

Isabel Torres, actrița cunoscută pentru rolul principal din serialul HBO ”Max Veneno”, a murit pe 11 februarie, la vârsta de 52 de ani.

Familia ei a confirmat vestea într-o declarație spaniolă postată pe contul ei de Instagram. „Deși familia și prietenii ei simt profund pierderea ei, știm că oriunde va merge, se va distra așa cum doar ea știe”, se arată în postare. 

Născută în 1969 în Gran Canaria, Spania, Torres a fost un pionier transgender pe insula ei natală. Ea a devenit prima femeie din Canare care și-a schimbat legal numele și sexul în 1996.

Deși a câștigat recunoașterea ca gazdă de televiziune și radio, cariera ei a crescut vertiginos după ce a jucat primul ei rol TV în serialul Veneno din 2020.

Actrița a jucat în cea mai veche dintre cele trei versiuni ale Cristinei Ortiz Rodríguez, vedeta spaniolă și icoană trans, care era mai bine cunoscută drept „La Veneno”.

Pentru interpretarea sa din serialul de opt episoade, Torres a câștigat cea mai bună actriță feminină în ficțiune națională la Premiile Ondas.

Torres s-a luptat cu cancerul pulmonar metastatic timp de mai mulți ani înainte de moartea ei. Se pare că a fost diagnosticată pentru prima dată în 2018, iar în noiembrie 2021 le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că își postează ultimul videoclip.