MENIU

DOLIU îmens - Un cunoscut sportiv a murit după ce a căzut de pe cal în timpul unei curse, la numai 28 de ani

Doliu în sport

Tragedie imensă în timpul unei curse de cai! Un cunoscut sportiv s-a stins din viață, la vârsta de 28 de ani, după ce a căzut.

Jocheul japonez Taiki Yanagida, a murit după ce a căzut de pe cal în timpul unei curse din Noua Zeelandă.

Sportivul a suferit leziuni la cap și coloana vertebrală. Tânărul în vârstă de 28 de ani, a murit marți seara, fiind în comă.

Accidentul s-a petrecut la cursele de cai de miercuri, 3 august, de la Cambridge.

The Herald Sun a raportat că Yanagida a căzut la aproximativ 250 de metri de la linia de sosire, iar calul său a căzut peste el. Casca lui Yanagida s-a desprins și a fost călcat în picioare de un cal în spatele lui.

Mama lui a emis o declarație în care spune că „fiul ei nu a regretat niciodată alegerea carierei sale”.

Yanagida, care a fost supranumit „Tigru” în industria curselor, s-a născut și a crescut în Japonia și a început să călărească abia când avea 18 ani, mai întâi în Australia, înainte de a se muta în Noua Zeelandă.

Se pare că a condus 162 de câștigători în Noua Zeelandă, sacrificându-și obiectivul de a câștiga 50 de curse în acest sezon pentru a zbura acasă în iunie pentru a-și vedea familia înainte de a se întoarce la mijlocul lunii iulie.

Yanagida și-a perfecționat abilitățile lucrând sub conducerea antrenorului de top din Matamata, Lance O'Sullivan, unul dintre foștii jochei campioni din Noua Zeelandă.

Mai multe articole despre:
Taiki Yanagida doliu deces