MENIU

Doi tineri au fost uciși în măcelul din El Paso în timp ce salvau viața bebelușului lor

Jordan și Andre Anchondo au fost uciși în atacul armat din El Paso, Texas, în timp ce încercau să protejeze viața copilului lor, scrie The Guardian.

Doi tineri din El Paso au murit în timp ce încercau să își salveze copilul de doar două luni în măcelul care a avut loc sâmbătă.

20 de persoane au murit până acum și alte câteva zeci au fost rănite în atacul care a avut drept motivație ura rasială, potrivit primelor informații.

”Soțul era în fața atacatorului pentru a o proteja pe Jordan, iar Jordan proteja copilul”, a declarat Monique Terry, verișoara lui Jordan Anchondo.

”Asta arată cine era ea, ca om. Și-a dat viața pentru copilul ei”, a spus Terry.

Atât Jordan cât și Andre Anchondo au murit în urma rănilor provocate. Copilul a suferit câteva fracturi, după ce mama sa a căzut peste el, secerată de gloanțe, dar este în viață.

Tinerii mai aveau doi copii, unul în vârstă de cinci ani, altul de doi ani. ”Copiii nu înțeleg ce s-a întâmplat, tot întreabă despre mama și tatăl lor”, a mărturisit o mătușă.

Autorul masacrului a postat pe Internet, înainte de atac, un mesaj împotriva imigranților. Procurorii locali au precizat că vor cere pedeapsa cu moartea pentru ucigaș.

 

Mai multe articole despre:
masacru Texas atac armat măcel El Paso