MENIU

Dezvăluirea care schimbă tot ce se știa despre originea lui Hristos

Binecuvântați să fie grecii! Adevăratul fiu al lui Dumnezeu a fost grec, nu evreu, potrivit unor dezvăluiri explozive oferite într-un documentar prin platforma Amazon. 

Iisus a fost predicator evreu în secolul I și lider religios, născut în Ierusalim. Documentul exploziv prezentat arată că un bărbat grec pe nume Apollonius este adevărata față a noului Testament. Potrivit documentarului despre conspirațiile biblice din 2016 predicatorul religios grec Apollonius din Tyan este considerat "fiul lui Dumnezeu".

Predicatorul, care s-a născut în același timp în Anatolia centrală, spune că împărtășește o serie de asemănări izbitoare. Modul în care Apollonius și-a câștigat respectul în rândul unor adepți religioși prin acțiunile sale miraculoase.

Documentarul explică: A existat un bărbat Apollonius, născut în secolul 3 sau 4 după Hristos, în Tyrana, Cappadocia, Anatolia. El a devenit discipol al lui Pitagora, a renunțat la carne, vin și femei. El nu purta pantofi, umbla netuns și cu barba lungă. El a readus la viață morți și a vorbit despre lucruri dincolo de viață. Spre deosebire de Iisus, despre Apollonius au existat dovezi că a existat.

Totuși, Apollonius pare că a fost doar un filozof, iar mulți savanți cred că era o versiune contemporană a lui Iisus.

 

Mai multe articole despre:
documentar evreu greci origine Iisus Hristos