MENIU

David Cameron se mândreşte cu soţia lui

"Am o soţie minunată", se laudă premierul britanic David Cameron. Are şi motive de mândrie - mai multe fotografii cu Samantha Cameron în bikini au făcut furori în presa din Regat. Femeia de 44 de ani a fost lăudată pentru fizicul perfect. În schimb, liderul executivului de la Londra recunoaşte că a rămas în urmă cu forma fizică.

Fotografiile cu Samantha Cameron în costum de baie au apărut în majoritatea ziarelor britanice. Soţia lui David Cameron a fost fotografiată distrându-se alături de copii pe o plajă din Ibiza, în timp ce premierul britanic era ocupat cu munca.

David Cameron s-a declarat măgulit de atenţia îndreptată către partenera lui.

"Sunt foarte norocos că am o soţie atât de minunată. I-a luat pe copii şi i-a dus în vacanţă, cât timp eu mă străduiam să pornesc negocierile în Europa. Trebuie să spun că am fost cam gelos.", spune Cameron.

Întrebat dacă este gata la rândul lui să îşi facă apariţia în costum de baie, Cameron a recunoscut că este departe de forma fizică a soţiei.

"Nu sunt la fel de priceput ca Samantha atunci când vine vorba despre controlarea modului în care mănânc. Eu sunt destul de lacom, în vreme ce ea este foarte disciplinată. Am multe lucruri de învăţat de la ea.", spune Cameron.

Premierul britanic dă vina pe mesele copioase din copilărie pentru lipsa de disciplină în diete, mai scrie Daily Mail.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie premier soţie David Cameron