MENIU

Cum arată bărbatul MISTERIOS care ar putea face lumină în moartea Prinţesei Diana, după 20 de ani

Omul a suferit o transformare radicală. El este acum un culturist care câştigă numeroase premii. Le Van Thanh refuza să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea tragediei. Bărbatul în vârstă de 42 de ani este proprietarul maşinii cu care se presupune că s-ar fi ciocnit automobilul în care se afla Diana, înainte de intrarea în pasajul din Paris, scrie Daily Mail.

Accidentul de pe 31 august 1997 s-a petrecut la patru minute dupa ce autoturismul în care se afla prinţesa Diana a pornit din spatele hotelului Ritz pentru a încerca să scape de paparazzi.

La două săptămâni după accident, poliţia franceză a anunţat ca automobilul s-a ciocnit cu o altă maşină, cu puţin timp înainte de a-şi pierde controlul şi de a se răsturna.

Era vorba de maşina lui Le Van Thanh, care, conform declaraţiei tatălui său, ar fi mers chiar din acea noapte şi şi-a vopsit maşina din albă în roşie. El a refuzat, mereu, să vorbească despre momentele dinaintea impactului care urma să fie fatal pentru Diana şi Dodi Al Fayed.

sursa

Mai multe articole despre:
0 accident prinţesa Diana Dodi Al Fayed lady di