MENIU

Cum arată amanta celui mai bogat om din lume?

Directorul Amazon, Jeff Bezos, este implicat într-o relaţie extraconjugală de opt luni cu fostă prezentatoare TV, la rândul ei implicate într-o căsnicie, sugerează un raport.

Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi Lauren Sanchez, 49, pilot de elicopter şi fostă prezentatoare la postul de ştiri FOX11 Good Day din Los Angeles, formează un cuplu din luna iunie a anului trecut, potrivit ziarului National Enquirer, preluat de Mediafax.ro.

Ziarul de scandal, a cărui ediţie despre cei doi a fost publicată astăzi, afirmă că Bezos s-a întâlnit cu Sanchez pentru de cel puţin şase ori în numai doua săptămâni. Cei doi au petrecut o vacanţă exotică şi au zburat cu avionul privat al lui Bezos în valoare de 65 milioane de dolari.

Se pare că Sanchez i-a trimis poze erotice lui Bezos, poze presupuse prea vulgare pentru a fi publicate în presă.

 
 

O sursă apropiată de Bezos a afirmat pentru site-ul DailyMail că Bezos şi-a început aventura cu Sanches numai după ce căsnicia lui se terminase – dar ziarul National Enquirer susţine că aventura a început cu mai mult timp înainte.

Miercuri Bezos a emis o declaraţie prin contul lui de Twitter în care confirma divorţul de soţia lui, MacKenzie, pentru a încerca de a pune ştirile într-o lumină favorabilă. El şi soţia s-au declarant prieteni şi au lăsat impresia că relaţia s-a terminat în mod amiabil.

Mai multe articole despre:
Amazon amantă jeff bezos