MENIU

Cum a murit CU ADEVĂRAT unchiul liderului nord-coreean Kim Jong-un

Cum a murit CU ADEVĂRAT unchiul liderului nord-coreean Kim Jong-un

L-a dat într-adevăr liderul nord-coreean Kim Jong-un pe unchiul său la câini? Ambasadorul Coreei de Nord în Marea Britaniei neagă asta și susține că ruda trădătoare a fost în schimb executată prin împușcare. 

Hyun Hak Bong a acordat un interviu în limba engleză pentru postul de televiziune Sky News, în care a susținut că Jang Song-thaek, unchiul liderului nord-coreean, a fost executat după ce a comis fărădelegi extraordinare împotriva statului comunist, scrie foxnews.com

"A comis fărădelegi împotriva partidului și guvernului și a abuzat de puterea sa pentru a îngreuna dezvoltarea economiei naționale și îmbunătățirea standardelor de viață ale nord-coreenilor. A cheltuit peste 4,6 milioane de euro doar în 2009", a povestit ambasadorul Coreei de Nord în Marea Britanie. 

"Jang a fost predat Curții Marțiale, în fața căreia și-a recunoscut greșelile și care l-a condamnat la moarte prin împușcare", a mai spus diplomatul nord coreean. 

El susține că povestea cu datul la câini și cea potrivit căreia toate rudele lui Jang, inclusiv copii, ar fi fost asasinate și ele la ordinul lui Kim Jong-un, reprezintă invenții fabricate în Coreea de Sud, pentru a crea prejudicii de imagine statului nord-coreean. 

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ucis toate rudele unchiului său eliminat, inclusiv copii

Mai multe articole despre:
unchi murit Kim Jong-un adevarat