MENIU

Crima care a îngrozit Belgia.Un român din Bihor şi-a ucis iubita, şi ea româncă, cu un plan diabolic

<p>Director și consilier din Primăria Sectorului 1, arestați preventiv pentru luare de mită</p>

La mijlocul săptămânii trecut, Dorina Ştef (37 de ani), o româncă din localitatea bihoreană Subpiatra, comuna Ţeţchea, a fost ucisă cu bestialitate de fost ei iubit Ludovic Zetocha (38 de ani), tot un bihorean din localitatea Lugaş.

Potrivit presei belgiene, Dorina locuia cu fiul ei, dintr-o relaţie anterioară, într-un apartament în Graaf Van Hoornestraat, Anvers. Din fericire, în ziua producerii crimei acesta era plecat la bunicii din partea tatălui.

Divorţată de un italian, Dorina a început o relaţie cu Ludovic  iarna trecută. Cei doi s-au cunoscut în timp ce erau în România. În scurt timp acesta a ajuns să se mute în apartamentul Dorinei din Belgia, şi astfel a început povestea lor de dragoste. La început totul a fost minunat, însă, odată cu trecerea timpului, bărbatul a început să-şi arate adevărata faţă. A ajuns să o lovească pe Dorina care a decis să pună capăt relaţiei, scrie Vocea Transilvaniei.

Bărbatul nu a putut să accepte decizia femeii aşa că a început să o terorizeze. I-a dat nenumărate telefoane în care a ameninţat-o, după care, într-o dimineaţă s-a reîntors la locuinţa acesteia şi a dat navală peste ea. Femeia a reuşit să-şi păstreze calmul şi l-a convins să o însoţească până la grădiniţă, acolo unde şi-a lăsat copilul. Ludovic i-a cerut să plece cu el şi cum l-a refuzat, astfel că Dorina a fost lovită, după care bărbatul i-a furat maşina. Incidentul a fost raportat la Poliţie, iar autorităţile belgiene au decis să-i dea Dorinei un telefon cu o cartelă specială, astfel încât ea să-i anunţe, dacă el ar mai fi atacat-o.

Săptămâna trecută , Zetocha a ajuns din nou în blocul unde locuia Dorina. A venit cu un plan bine pus la punct, conştiet fiind că dacă va suna la uşă femeia nu o să-i deschidă. Astfel, s-a urcat până la balconul apartamentului de la etajul unu, unde l-a atacat pe proprietar, l-a legat şi i-a pus un căluş în gură. A doua zi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să sune la uşa Dorinei.

Vâzând că este căutată de vecin, femeia a deschis uşa fără să stea pe gânduri, moment în care Ludovic a dat năvală în apartament. Dorina a ajuns să ia telefonul dat de poliţiştii belgieni şi să-i apeleze, iar aceştia au pornit spre apartamentul femeiii. Când a auzit sirenele şi şi-a dat seama că este încolţit, mintea bărbatului s-a întunecat, furios a luat un cuțit de bucătărie şi i-a tăiat gâtul, după care a apărut de mai multe ori pe balconul casei cu cuțitul de bucătărie în mâinile  sângeroase. Ba mai mult, s-a şi mutilat după ce s-a tăiat şi el la gât. A amenințat că va sărit, dar trupele de elită ale poliției locale și federale au fost capabile să-l învingă. În cele din urmă a fost reţinut şi  dus la spital, iar a doua zi a fost arestat.

Familia Dorinei este împietrită de durere. Crima s-a produs în ziua în care tatăl ei îşi serba ziua de naştere.