MENIU

Coreea de Nord lansează un site NEOBIŞNUIT pentru a promova turismul

Coreea de Nord lansează un site NEOBIŞNUIT pentru a promova turismul

Coreea de Nord a lansat luni un site de călătorie neobişnuit pentru a-şi promova obiectivele turistice, decizie surprinzătoare având în vedere faptul că ţara condusă de Kim Jong-un are în prezent o interdicţie privind turiştii internaţionali din cauza temerilor de virus Ebola.

Dprktoday.com este un site în limba coreeană, plin de imagini bizare şi în care sunt evidenţiate mai multe atracţii ale Coreei de Nord, printre care un parc acvatic ce conţine mai multe piramide, şi aspecte ale culturii locale, relatează huffingtonpost.com.

În afară de imagini şi text, site-ul oferă şi mai multe clipuri video, printre care unul în care este glorificat liderul Kim Jong-un.

Perioada în care apare site-ul este surprinzătoare, având în vedere că, în prezent, Coreea de Nord nu le permite turiştilor intrarea în ţară. În luna octombrie, autorităţile au informat companiile de turism că accesul persoanelor străine în Coreea de Nord a fost restricţionat, din cauza temerilor privind Ebola, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
turism Coreea de Nord