MENIU

Copil de 4 ani, condamnat la închisoare pe viaţă! Crimele ar fi fost comise când avea 2 ani

<p>A fost atacată de un copil cu handicap. Este şocant ce a făcut micuţul după aceea</p>

Un baiat in varsta de 4 ani a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia egipteana pentru o crima pe care ar fi comis-o la 2 ani.

Ahmed Mansour Karni nu s-a aflat la tribunal, marti, cand a fost condamnat, scrie ziare.com.

Tribunalul din Cairo a judecat cazul lui Karni, care este "cautat" pentru crima, deranjarea ordinii publice si deteriorarea proprietatii statului.

Mai precis, Karni este acuzat de urmatoarele: patru capete de acuzare de crima, opt capete de acuzare de tentativa de crima, vandalizarea proprietatii apartinand Administratiei Sanatatii in provincia sa natala el-Fayoum, amenintarea soldatilor si politistilor si distrugerea vehiculelor fortelor de securitate.

Avocatul apararii, Faisal a-Sayd, crede ca judecatorul nu a citit cazul. "Certificatul de nastere al copilului Ahmed Mansour Karni a fost aratat dupa ce fortele de securitate au adaugat numele sau pe lista acuzatilor, insa cazul a fost transferat la un tribunal militar si copilul a fost condamnat in absenta", a spus acesta.

Un alt avocat, Mohammed Abu Hurira, este de parere ca acest caz dovedeste ca "nu exista justitie in Egipt... numai niste nebuni".