MENIU

Consilierul lui Zelenski: „Niciun acord pentru discuții între cei doi președinți” - Cum se va răzbuna Ucraina pentru invazia rusă

În domeniul diplomatic, astăzi nu s-a ajuns la un acord ca președintele ucrainean și cel rus să discute despre războiul din Ucraina, în ciuda eforturilor Turciei de a aranja discuții, a spus consilierul prezidențial ucrainean - Mykhailo Podolyak.

Podolyak a atras atenția asupra ostilităților sporite în estul Ucrainei și asupra încercărilor Rusiei de a „distruge complet” orașul-port Mariupol.  

Anterior, el a spus că exploziile auzite în trei provincii rusești de la granița cu Ucraina au fost „karma” și o plată pentru invazia Rusiei în țară.  

„Mai devreme sau mai târziu, datoriile vor trebui rambursate” atunci când o țară decide să atace o altă țară, a spus oficialul.

Guvernatorul regiunii Belgorod din Rusia, Vyacheslav Gladkov, a declarat că un depozit de arme a luat foc în apropierea satului Staraya Nelidovka, situat la 20 km (12 mile) de granița cu Ucraina - dar a spus că acum a fost stins și nu au existat răniți în rândul civililor sau daune la clădiri rezidențiale.

Mai multe articole despre:
negocieri ucraina rusia putin zelenski razboi