MENIU

Cine sunt victimele atacului din magazinul IKEA. Acum s-a aflat

Cine sunt victimele atacului din magazinul IKEA. Acum s-a aflat

Cele două persoane înjunghiate mortal, luni, într-un magazin Ikea din orașul Vasteras, centrul Suediei, sunt un bărbat în vârstă de 28 de ani și mama sa, de 55 de ani, au informat, marți, surse din cadrul poliției, relatează AFP.

"Putem confirma că persoanele ucise sunt o femeie de 55 ani și fiul ei, de 28 de ani", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Vasteras, Victoria Holmgren, care a confirmat informațiile oferite inițial de cotidianul local VLT. Oficialul suedez a refuzat, însă, să facă orice comentariu privind identitatea lor sau elementele apărute în cadrul anchetei.

"Femeia și fiul ei se aflau în vacanță, ei locuiau într-o altă zonă a țării, însă aveau legături cu orașul Vasteras. Ei se aflau la Ikea pentru cumpărături. La raionul de accesorii pentru bucătărie s-a întâmplat ceva și au fost atacați cu un cuțit", a scris cotidianul suedez.

Doi suspecți au fost arestați, marți dimineața, un bărbat de 23 de ani, la o stație de autobuz din apropiere de magazinul Ikea, și un altul, de 35 de ani, care a fost găsit grav rănit la locul crimei. Poliția nu a oferit explicații despre rolul fiecăruia dintre ei, relatează AGERPRES.

Surse din cadrul poliției, citate de VLT, au afirmat că, "după toate probabilitățile, suspecții au folosit cuțite provenite din raioanele Ikea".