MENIU

Cel mai mare târg de arme de foc din lume, la 5 km de locul unde a fost masacrul din Las Vegas

Cel mai mare târg de arme de foc din lume, programat în ianuarie 2018, va avea loc în Las Vegas, în pofida relansării dezbaterilor privind achiziționarea de armament, după cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite, produs în acest oraș american.

Zeci de mii de oameni pasionaţi de arme sunt aşteptaţi în Las Vegas în ianuarie, la expoziţia anuală de arme şi muniţie, care va avea loc la doar cinci kilometri de zona în care Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani, a ucis 59 de persoane şi a rănit alte peste 500, în cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite, scrie mediafax.

Asupra criminalului şi în casa acestuia au fost găsite zeci de arme automate. Masacrul a relansat dezbaterile privind accesul cetăţenilor americani la arme de foc.

În pofida situaţiei, organizatorii Târgului de arme "SHOT" au confirmat că evenimentul se va desfăşura în Centrul expoziţional Sands din Las Vegas pe 23 ianuarie. La expoziţie vor fi prezentate arme de foc şi muniţie în valoare de 6,5 milioane de dolari. Sunt aşteptaţi 65.000 de clienţi din SUA şi din alte ţări.

Mai multe articole despre:
SUA atac Las Vegas targ de arme