MENIU

Cea mai mare vedetă a Rusiei a FUGIT din țară: Artista este împotriva războiului - Lovitură pentru Putin

Alla Pugaciova

Cel mai popular artist al Rusiei, cântăreața de muzică pop, Alla Pugaciova, a părăsit, în secret, meleagurile natale. Idol și muză pentru generații întregi de artiști, diva și-a plănuit fuga pe măsură ce operațiunile militare dictate de Putin în Ucraina s-au intensificat. Deși ducea un trai regesc în țara ei, rusoaica a decis să-și ia familia și să se mute în Israel, acolo unde sunt rudele din partea soțului. 

Războiul lui Putin i-a pus pe gânduri până și pe cei mai influenți oameni din țară, iar liderul de la Kremlin primește lovitură după lovitură. Putin rămâne abandonat în fața consecințelor usturătoare pe care le-a atras din partea Occidentului. Una dintre figurile emblematice ale muzicii, Alla Pugaciova, în vârstă de 72 de ani, a fugit în Israel și se ține departe de ochii presei, împreună cu toată familia sa. 

Modonna de Moscova a acaparat, încă din anii '70, scena industriei muzicale din Rusia și a reușit să atragă atât valuri imense de simpatie, cât și câștiguri materiale fabuloase. Deși iubită de popor, Alla a fost numită trădătoare, în urma plecării sale. 

Diva pop ar fi rupt legăturile cu Rusia la câteva zile de la invazie, după ce s-a mutat la soacra sa evreică, care trăiește în Israel. Alla este căsătorită cu Maksim Galkin, un comediant în vârstă de 45 de ani. Mai tânărul său soț a fost vocal în spațiul public și a condamnat ferm atrocitățile Moscovei. 

Fanii artistei sunt bulversați pentru că înțeleg că plecarea acesteia este legată de războiul din Ucraina, subiect pe care rușii de rând se feresc să-l discute. Tocmai din acest motiv, un mesaj clar al Pugaciovei de condamnare a invaziei ruse ar putea fi catastrofal pentru imaginea lui Vladimir Putin.

Mai multe articole despre:
vedeta rusia fugit putin