MENIU

Ce i-a transmis președintele Chinei lui Joe Biden: MESAJUL care îl PULVERIZEAZĂ pe Putin

Președintele chinez, Xi Jinping, i-a spus președintelui SUA, Joe Biden, că Statele Unite și China ar trebui nu numai să dezvolte relații bilaterale, ci și să "își asume responsabilitatea internațională".

Președintele american Joe Biden și omologul său chinez Xi Jinping discută la telefon, astăzi, despre situația generată de invazia Rusiei în Ucraina.

Președintele Chinei spune, potrivit canalului chinez de știri CCTV, că în relațiile dintre națiuni nu ar trebui să se recurgă la arme. În plus, subliniază acesta, comunitatea internațională ar trebui să prețuiască pacea. Conflictele și confruntarea nu sunt benefice nimănui, a mai spus acesta.

"Confruntarea și conflictul din Ucraina nu sunt benefice pentru nimeni. Pacea și securitatea sunt cele mai prețioase comori ale comunității internaționale", a spus liderul chinez Xi Jinping.

Discuția dintre președintele american Joe Biden și omologul său chinez Xi Jinping, axată în principal pe invazia ordonată de Putin, a început la ora României 16.03, a declarat Casa Albă.

 

 

Mai multe articole despre:
razboi ucraina joe biden xi jinping