MENIU

Cazul straniu al fetei care a vrut să dezlege misterul omului-țap. A murit în chinuri groaznice

O tânără care dorea să dezlege misterul legendei omului-țap a murit lovită de tren pe un pod de cale ferată unde s-a urcat în ciuda avertismentelor.

Roquel Bain, o tânără de 26 de ani din Ohio, a urcat împreună cu prietenul ei pe un pod de cale ferată din Louisville cu un scop destul de bizar: voia să afle adevărul despre o legendă urbană locală a "omului-țap", scrie wtol.com.

Legenda spune că omul-țap, o creatură fantastică jumătate om, jumătate țap, li se arată celor care urcă pe podul de cale ferată. O singură problemă: podul de cale ferată este un loc extrem de periculos.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTA AICI

În ciuda gardului și avertismentelor scrise la urcarea pe pod, cei doi tineri au decis să încerce aventura. Din păcate pentru ei, trenul i-a prins chiar când se aflau la jumătatea podului.

Prietenul fetei a mai avut timp să se agațe de marginea podului și să se ferească, dar Roquel nu a reușit același lucru. Ea a fost lovită de garnitură și a murit la o zi după accident.

Localnicii au povestit că mulți tineri au avut aceeași soartă pe podul care este foarte îngust. Totul dintr-o dorință de aventură.

"Dacă ești la jumătatea podului și vine trenul, trebuie ori să sari, ori să fugi, altfel te va lovi. Mulți oameni cred că pot fugi mai repede decât trenul, dar se înșală", a declarat o localnică pentru wtol.com.

 

Mai multe articole despre:
tren legendă urbană omul țap