MENIU

Cazul fetiței din Moldova care a dispărut în SUA ia amploare. Părinții arestați, suspiciuni GRAVE

Dispariția stranie a unei fetițe de 11 ani care locuia în Statele Unite, iar mama sa este originară din Republica Moldova, continuă să fie în atenția publică din SUA. FBI a dat publicităţii ceea ce consideră a fi ultimele imagini video în care apare copila, înregistrate în data de 21 noiembrie. Dispariția a fost anunțată abia după 3 săptămâni, iar părinții au fost arestați, existând suspiciuni legate de comportamentul lor.

În videoclipul de 20 de secunde apare eleva de clasa a VI-a, purtând un tricou şi un rucsac, aranjându-şi colierul şi părul în timp ce coboară din autobuzul şcolar cu puţin timp înainte de ora 17:00, la 21 noiembrie. Înregistrarea video a avut loc cu două zile înainte ca ea să fie văzută ultima dată pe 23 noiembrie, notează FOX News, citat de News.ro.

 

"Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentului în care Madalina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21-11-22, la ora 16:59. Căutăm martori suplimentari din afara familiei pentru a restrânge cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a anunţat FBI Charlotte (statul Carolina de Nord) într-o postare pe Twitter.

 

Între timp, poliţia din Carolina de Nord i-au arestat pe tatăl vitreg şi pe mama fetiţei, iar FBI s-a alăturat investigaţiilor începute de poliţia din oraşul Cornelius şi Departamentul de investigaţii al statului Carolina de Nord.

Mădălina are o înălţime de 1,47 metri, părul şaten şi cântăreşte 40 de kilograme.

Minora a fost văzută ultima dată la domiciliul ei din Cornelius în seara zilei de 23 noiembrie, dar a fost dată dispărută abia trei săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie.

Angajaţii şcolii la care învăţa copila au contactat-o pe mama sa, Diana Cojocari, în mai multe rânduri pentru a se informa de ce Mădălina lipseşte de la şcoală. După contacte repetate, Diana Cojocari a mers la Bailey Middle School pe 15 decembrie 2022 şi a raportat ofiţerului de resurse şcolare că Mădălina a dispărut.

 

Sâmbătă, 17 decembrie, poliţia i-a arestat pe tatăl vitreg al fetei și pe mama acesteia, pentru că nu au raportat dispariţia copilului mai devreme de 15 decembrie şi în felul acesta au împiedicat ancheta.

 

Marţi, mama fetiţei, Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, a fost prezentată instanţei, iar tribunalul a decis să majoreze suma cauţiunii de la 100.000  de dolari la 250.000 de dolari, pentru a accepta eliberarea ei sub control judiciar.

 

Tatăl vitreg al fetei, Christopher Palmiter, are un avocat din oficiu, iar suma pentru cauţiune a fost stabilită la 200.000 de dolari.

 

Mai multe articole despre: