MENIU

Bestia ataca femei și copii în casele lor. Polițiștii l-au prins și au văzut cum arată. De coșmar

Un violator în serie a terorizat o insulă britanică timp de 11 ani, înainte de a fi prins de autorități. Particularitatea cazurilor din Jersey era dată de masca lui Edward John Louis Paisnel, care terifia victimele.

Edward John Louis Paisnel intra noapte în case, cu o mască de cauciuc pe față, și ataca femei și copii. Se întâmpla în anii 1960.

Inițial, suspiciunea s-a îndreptat către un muncitor despre care localnicii credeau că se comportă ciudat. Alphonse Le Gastelois a fot arestat, dar eliberat apoi din lipsă de dovezi. Casa omului a fost incendiată de necunoscuți, iar el a fost nevoit să fugă din localitate.

În lipsa lui, violurile au continuat, semn că făptașul se afla în continuare în localitate.

În 1971, Edward Paisnel a fost oprit de poliție pentru că a trecut pe roșu la un semafor și, pentru că a încercat să scape de oamenii legii, a fost arestat. În mașina lui, polițiștii au făcut o descoperire teribilă: costumul bestiei.

În același an, Paisnel a fost condamnat pentru 13 capete de acuzare care includeau viol și agresiune și trimis la închisoare pentru 30 de ani.

Omul a ieșit de după gratii și s-a întors în localitate, dar a fost nevoit să o părăsească din cauza resentimentelor localnicilor. A murit în 1994. Despre el s-au scris ulterior cărți și nenumărate articole.

 

Mai multe articole despre:
violator Edward Paisnel jersey