MENIU

Viceprimarul Bădulescu, alături de Plahotniuc: "Maia Sandu, mânjită cu banii rușilor"

Viceprimarul de Bucureşti Aurelian Bădulescu avut o intervenție năucitoare în criza din R. Moldova și a criticat dur acţiunile deputaţilor de la Chişinău, care au creat alianţa socialiștilor cu proeuropenii. Acesta a declarat pentru Publika TV, televiziunea controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc, că atât Maia Sandu, cât şi Andrei Năstase fac jocul Rusiei.

Noi acuzații la adresa proeuropenilor vin de unde s-ar putea aștepta aceștia mai puțin: de la viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, prin televiziunea controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc. 

"Aș putea să vă spun că eu, în calitate de viceprimar general al Bucureștiului, sunt puțin nelămurit de ce se întâmplă acolo. Și de ce vă spun acest lucru, pentru că o văd pe Maia Sandu în înțelegere cu Dodon, care fără doar și poate este omul Rusiei, dar, alături de socialiști, care fără doar și poate este un partid ghidonat de Moscova, că primește niște sume de bani drept mită și este partizană la o astfel de situație.

Or, mai este sau nu mai este Maia Sandu ceea ce ne-a lăsat să credem că este, sau nu a fost niciodată un vector al realității sau este Maia Sandu omul Moscovei? Aceste chestiuni trebuiesc lămurite de îndată.

O altă chestiune pe care aș vrea să o comentez este că nu înțeleg de ce CNA nu se sesizează de îndată, din oficiu, după ultimele imagini care au apărut, unde Dodon, încă președinte nu-l mai putem numi, pentru că CC a lămurit calitatea lui și văd că nimeni nu vrea să discute despre hotărârile CC, care sunt definitive și obligatorii în RM, ca în orice țară democratică, nu se sesizează pentru mita care a declarat că a primit-o de la Moscova pentru întreținerea acestor partide prin intermediul cărora încearcă să manipuleze piața politică din RM.

Blocul ACUM, adică acest binom Maia Sandu – Andrei Andreevici, moldovenii tre să știe că ei au fost niște marionete, pentru că iată, este de evidență că nu au făcut nimic decât jocul rușilor. Or, dacă pentru asta, timp de 20 de ani, România a sperat că Moldova va avea o atitudine pro-europeană, iată că de această dată aceste lucruri sunt contrazise de Maia Sandu, de Năstase, de Dodon, care, în complicitate cu banii rușilor, au făcut nimic altceva decât să încerce să pună mâna în mod evident ilegal, în ciuda hotărârilor CC, care sunt în număr de 5, să ia puterea într-un mod neconstituțional.

Și mai este o chestiune pe care v-o spun în exclusivitate: Poate Andrei Andreevici, pentru că așa îi spune, el și-a spus Năstase că e numele lui de scenă, în urma vizitei pe care a făcut-o la Moscova, poate să infirme faptul că a primit 3 milioane de dolari pentru activitatea de răsturnare a actualului guvern?

Este o rușine și cred că parlamentarii care fac parte din ACUM, le este rușine de modul în care Maia Sandu i-a trădat. Acești parlamentari trebuie să înțeleagă că sunt în fața unei evidențe clare: Maia Sandu și Andrei Andreevici sunt murdari, mânjiți cu banii rușilor. Să le fie rușine. Dacă dumnealor cred că lumea nu vede acest lucru, este un mare păcat pentru ceea ce a pătimit RM până acum.

Este o rușine ceea ce face Maia Sandu și, dragi senatori de la ACUM, sunteți trădați de nimeni alții decât de oamenii rușilor. Oamenii rușilor, Andrei Năstase și Maia Sandu. Europa nu a vorbit și e impropriu să spui Europa prin gura doamnei Mogherini, dar vă rog să faceți un segment, care în A îl puneți la Moscova, în B să treceți la Salvini și în C să ajungeți la Mogherini. Pe tot acest circuit veți vedea ceea ce ați găsit și în relația lui Dodon cu Moscova, banii rușilor. În această cheie trebuie să înțelegeți ceea ce a înțeles doamna Mogherini să facă public."

Mai multe articole despre:
Republica Moldova Maia Sandu