MENIU

Au plecat în vacanță la mare și au făcut o descoperire uluitoare

Vacanță cu surprize pentru o familie din Statele Unite. Americanii se relaxau pe o plajă din Carolina de Sud, când au găsit din întâmplare un colet plin cu un praf alb. Au luat pachetul acasă şi când l-au desfăcut şi-au dat seama că acesta era de fapt plin cu droguri. 

Turiştii se aflau pe o plajă de pe Insula Fripp, în Carolina de Sud, când au descoperit plutind pe apă un colet. L-au scos la mal şi l-au luat cu ei acasă. Abia acolo l-au desfăcut şi au fost surprinşi să găsească în interiorul lui 20 de pachete care conțineau o pulbere albă. Speriat, capul familiei a chemat imediat poliția, iar după o serie de teste, ofiţerii au confirmat că în colet se afla cocaină.


Potrivit poliției din Beaufort County, cel mai probabil, pachetul a fost adus la mal de uraganul Dorian, acum câteva luni. Valorea drogurilor se ridică la 600.000 de dolari.


Polițiștii au atras totuşi atenţia că familia trebuia să anunţe imediat găsirea coletului în apă, fără să-l ia cu ei acasă. În acelaşi timp, au făcut apel la toţi cei care locuiesc pe costa de est a Statelor Unite ca, în cazul în care găsesc pachete suspecte, să anunțe imediat autoritățile. 

Mai multe articole despre:
null