MENIU

Au cărat un cadavru la oficiul poștal pentru a fura pensia. Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Pixabay

Doi bărbați au cărat cadavrul unui bătrân într-un oficiu poștal din Carlow, Irlanda, în încercarea de a colecta pensia celui decedat.

Gardaí, forța de poliție din Irlanda, a lansat o anchetă după ce lucrătorii de la oficiul poștal au fost cei care au alertat autoritățile, potrivit Insider.

Cei doi bărbați care au întocmit fapta cu pricina nu au primit banii solicitați. Martorii, totuși, au răms îngroziți în urma celor întâmplate.

Potrivit presei irlandeze, incidentul asemănător cu acțiunea filmului „Weekend at Bernie’s” s-a petrecut după ce inițial un bărbat a venit singur la oficiul poștal pentru a colecta pensia defunctului și i s-a spus de către personalul de acolo că beneficiarul pensiei trebuie să fie prezent în persoană.

Bărbatul a plecat și s-a întors la scurt timp cu o altă persoană care l-a ajutat să care cadavrul. O femeie care locuiește în apropierea oficiului poștal a declarat că fiica ei a văzut bărbații care transportau cadavrul în clădire.

„Ea tocmai ce pleca de acasă în acel moment și a spus că bărbatul (cadavrul cărat de cei doi) arăta foarte rău, iau picioarele îi târau pământul”, a declarat femeia.

După ce mai mulți trecători au devenit suspicioși, cei doi bărbați au fugit de la fața locului, lăsând cadavrul în urmă.

La fața locului au intervenit serviciile de urgență și poliția. Bărbatul, care a fost identificat ca un rezident local în vârstă de 60 de ani, pe nume Peadar Doyle, a fost ulterior declarat mort. Casa lui a fost declarată loc al crimei.

Mai multe articole despre:
cadavru oficiul postal pensie irlanda