MENIU

Au adoptat o femeie de 35 de ani crezând că este un băiat de 13 ani. Terifiant ce a urmat

Au adoptat o femeie de 35 de ani crezând că este un băiat de 13 ani. Terifiant ce a urmat

Puțină lume știe că filmul de groază “Orphan” a fost inspirat de o poveste adevărată care a avut loc în Republica Cehă în 2007. Protagonista: o femeie pe nume Barbora Skrlová.

Misterul Barborei

Skrlová, la fel ca personajul Esther, suferă de hipopituitarism, ceea ce i-a permis să arate ca o fată de 13 ani. Nu se știe nimic despre părinții ei și despre copilărie, cu excepția faptului că a fost închisă într-un centru psihiatric în adolescență, întrucât manifesta trăsături psihopatice clare.

Barbora și-a dat seama de boala care a afectat-o ​​și nu a ezitat să o folosească în avantajul ei. În cea mai mare parte a vieții sale adulte, ea s-a pozat ca o fetiță, a păcălit zeci de oameni să o adopte și a manipulat autoritățile pentru a o împiedica să fie judecată pentru înșelăciunile ei, scrie atlas-geografic.net.

La fel ca mulți psihopați, femeia era genială și știa cum să-i forțeze pe oameni să facă ceea ce dorea și să o protejeze.

Cazul care a șocat Cehia

A intrat în secta “Mișcarea Graal” unde a cunoscut-o pe Klara Mauerova, mamă a doi băieți de 8 și 10 ani. Klara, împreună cu Barbora i-au torturat fizic și psihic pe cei doi băieți, închizându-i dezbrăcați într-o cușcă.

Pentru a afla ce fac copiii în cușcă în timp ce nu erau prezente, femeile au instalat un kit de supraveghere video.

Problema este că vecinii lor au cumpărat același model de camere și, atunci când au încercat să le folosească, au preluat din greșeală semnalul din “casa groazei” . Șocați de o astfel de scenă, au sesizat imediat autoritățile.

Începutul sfârșitului

Ajutată de sectă să fugă din Cehia, Barbora a ajuns în Norvegia, unde s-a prezentat ca un adolescent de 14 ani. S-a îngrășat câteva kilograme, s-a tuns și a lua numele Adam.

A găsit din nou o familie care să aibă grijă de ea, dar de data aceasta comportamentul ciudat de la școală a dat-o de gol. Deși părea foarte inteligentă, era retrasă și evita orice sport de grup.

Când profesorii și părinții au încercat să contacteze autoritățile pentru a afla mai multe despre ea, “Adam” a dispărut din nou. Din fericire, poliția cehă trimisese un mandat internațional de arestare pentru Barbora, astfel încât imaginea ei era peste tot. Curând, a fost arestată în nordul Norvegiei și dusă înapoi în țara ei.

Mama celor doi copii, Klara Mauerova (care a fost condamnată la 9 ani de închisoare), a susținut că Barbora a “spălat-o” pe creier când a comis atrocitățile împotriva fiilor ei.

Mai multe articole despre:
Barbora Skrlova