MENIU

Ambasadorul Franței în România: Niciun act barbar nu va putea să îngrădească libertatea presei

<p>Ambasadorul Franței &icirc;n Rom&acirc;nia: Niciun act barbar nu va putea să &icirc;ngrădească libertatea presei</p>

ATENTAT FRANȚA. Ambasadorul Franței în România, Francois Saint-Paul, susține declarația președintelui Republicii franceze, potrivit căreia că niciun act barbar nu va putea să îngrădească libertatea presei, punctând că Franța este o țară unită care va ști să reacționeze și să rămână solidară, informează Agerpres.

ATENTAT FRANȚA. "Le mulțumesc, în numele Franței și în numele tuturor francezilor, românilor și autorităților române pentru mesajele lor de susținere și de condoleanțe. În contextul acesta tragic, promptitudinea și amploarea acestor mesaje au o mare valoare simbolică. Așa cum a declarat președintele Republicii franceze 'niciun act barbar nu va putea să îngrădească libertatea presei. Suntem o țară unită care va ști să reacționeze și să rămână solidară'", a afirmat ambasadorul Franței, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

ATENTAT FRANȚA. Atentatul comis, miercuri, la sediul săptămânalului Charlie Hebdo, din Paris, s-a soldat cu 12 morți, dintre care opt jurnaliști, și 11 răniți, patru dintre ei fiind în stare gravă, a anunțat, miercuri seară, procurorul general al Franței, François Molins, citat de AFP.