MENIU

Atacuri MASIVE asupra infrastructurii energetice din Kiev: Cel puțin 4 MORȚI - Măsurile anunțate de Vitali klitschko

Armata Moscovei a atacat orașe ucrainene cu valuri de drone kamikaze, ucigând cel puțin patru persoane într-o clădire de apartamente din Kiev.

Oamenii care au murit sunt angajații uneia dintre instalațiile critice de infrastructură. Două obiecte au suferit daune semnificative. „Serviciile municipale fac tot posibilul pentru a elimina efectele unei situații de urgență”, spune primarul Kievului.

„Kiev a restabilit energia electrică la 83.000 de familii rămase fără curent electric după ce au bombardat o instalație critică de infrastructură. 

Specialiștii au reușit să finalizeze mentenanța în doar 7 ore și să conecteze clienții la un circuit de rezervă pentru o perioadă timp în care infrastructura deteriorată de incendiu a orașului a fost restaurată.

Două obiecte ale infrastructurii critice au primit pagube semnificative astăzi. În special, obiectul se află în districtul Desnyansky. Facem totul pentru a oferi Kievului servicii vitale în condițiile de război din țară.

După atacul cu rachete de astăzi, unii consumatori și-au refăcut deja alimentarea cu apă. Echipele de reparații lucrează pentru stabilizarea sistemelor de alimentare cu energie electrică și apă ale capitalei în cel mai scurt timp posibil”, a spus Vitali klitschko.

Mai multe articole despre:
klitschko razboi ucraina rusia atac