MENIU

Atac armat la un centru medical din California: ”Fugiți, stați ascunși sau luptați!”

Un bărbat înarmat a deschis focul într-un centru medical naval din San Diego, potrivit unei postări de pe pagina oficială de Facebook a centrului. În postare, toți cei aflați în interior au fost sfătuiți să fugă, să se ascundă sau să lupte!

Conform Departamentului de Poliție din San Diego, citat de RT.com, reprezentanții centrului medical au anunțat că în clădire au fost trase focuri de armă, dar însă nu se cunoaște dacă vreo persoană a fost rănită sau ucisă.

Martorii au declarat pentru televiziunea locala KUSI News că au auzit trei focuri de armă în jurul orei locale 08.00 (18.00, ora României).

Poliția a confirmat pentru postul local CBS 8 că au fost trase focuri de armă.

Spitalul militar vizat este situat în parcul Balboa, în apropiere de grădina zoologică din San Diego.

"Verificările preliminare nu au identificat nimic suspect", se arată într-un comunicat al Forţelor Navale americane.

Poliţia nu a descoperit urme de gloanţe şi niciun individ care să aibă asupra sa vreo armă de foc.

Autorităţile americane au căutat marţi un individ care ar fi deschis focul într-un centru medical militar din oraşul californian San Diego. "Un individ care a deschis focul a fost observat într-o clădire a Centrului medical naval din San Diego. Toate persoanele aflate în interior sunt sfătuite să fugă, să se ascundă sau să intervină", informa un comunicat postat pe site-ul complexului situat în zona Bob Wilson din San Diego.

Alerta a fost declanşată de o persoană care a semnalat focuri de armă, iar autorităţile militare şi poliţia au intervenit imediat la complexul medical aparţinând Forţelor navale.

Mai multe articole despre:
San Diego California centru medical atc armat