MENIU

Atac armat la o şcoală din SUA. Trei persoane au fost împuşcate. Două persoane au murit

Un atac armat a avut loc la o şcoală primară din California, în oraşul San Bernardino, anunţă BBC. Cel puţin trei persoane au fost împuşcate, iar una dintre ele este profesor. Atacatorul a fost neutralizat de către forţele de ordine, anunţă NBC.

Şcoala este închisă. Doi elevi au fost transportaţi la spital, anunţă Poliţia. La faţa locului sunt echipaje de urgenţă şi pompieri. 

"Credem că a fost vorba de o crimă-sinucidere. S-a întâmplat într-o clasă. Doi elevi au fost transportaţi la spital", a precizat şeful Poliţiei din San Bernardino, Jarrod Burguan. 

De asemenea, acesta a anunţat pe contul său de Twitter că două persoane adulte au murit, un profesor şi cel mai probabil atacatorul, şi alte două sunt rănite.

Poliţia din San Bernardino a mai anunţat că încă nu este clară starea de sănătate a celor doi elevi răniţi.

Atacul armat a avut loc la şcoala North Park. 

Imagini TV din elicopter i-au arătat părăsind clădirea școlii în șir indian, ţinându-se de mână. Potrivit unor martori oculari, unii dintre copii plângeau.

Reamintim că în decembrie 2015, un atac de amploare a avut loc în acelaşi oraş. Mai multi suspecti au intrat intr-un centru pentru persoane cu dizabilitati si au inceput sa traga in oameni. Autoritatile au anuntat ca sunt 14 morti si 17 raniti, la acea vreme.