MENIU

Atac armat într-un supermarket din Tennessee: 1 mort și 13 răniți

Atac armat într-un supermarket din Tennessee

Un atac armat a avut loc în statul american Tennessee. Cel puțin un om a murit și alți 13 au fost răniți după ce un individ a deschis focul într-un supermarket. Deocamdată motivele care au dus la evenimentul sângeros nu sunt cunoscute. 

Individul a intrat înarmat în magazinul din localitatea Collierville și a tras la întâmplare în oamenii aflați acolo, după care s-a sinucis.

Autoritățile au fost alertate la ora locală 13.30 că este un atac armat în desfășurare într-un magazine din Collierville, potrivit BBC.

Prima mașină de poliție a ajuns la ora locală 13.34, iar polițiștii au verificat raion cu raion, ajutând oamenii răniți și escortând angajații. Unii se ascunseseră în frigidere, a spus șeful poliției din Collierville, Dan Lane.

Potrivit acestuia, atacatorul a murit după ce s-ar fi împușcat singur.

,,Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite", a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el.

Din păcate, incidentul nu este unul izolat. Astfel de atacuri armate, în special în școli, supermarketuri, sau lăcașuri de cult, au loc frecvent în Statele Unite al Americii, unde Constituția garantează dreptul cetățenilor de a avea în proprietate și de a purta arme de foc. 

Mai multe articole despre:
atac armat supermarket tennessee