MENIU

Armata ucraineană: În Mariopol bombele cad la fiecare 10 minute - Soldații rezistă de zile întregi invaziei trupelor lui Putin

În Mariupol bombele „cad la fiecare 10 minute”, transmite armata ucraineană, citată de Kiev Independent.

Căpitanul regimentului Azov, Svyatoslav Palamar, a declarat pentru CNN că orașul-port asediat continuă să sufere bombardamente intense.

Armata din Ucraina rezistă de zile întregi invaziei trupelor lui Putin, în timp ce rușii continuă atacurile asupra civililor în ziua 26 de la începerea războiului. Noaptea trecută, s-au auzit din nou explozii puternice în Kiev. În orașul Sumy este alertă după ce o scurgere de gaze toxice a fost anunțată la o uzină chimică. Primarul spune că persoanele care se află pe o rază de cinci kilometri de uzină trebuie să părăsească zona, deoarece gazul este periculos.

O școală de arte din Mariupol în care se adăposteau 400 de persoane a fost ținta rachetelor rusești. În tot acest timp, Rusia anunță că a folosit din nou rachete hipersonice. Disperați, oamenii continuă să fugă din calea războiului, însă lupta pentru supraviețuire devine din ce în ce mai grea. 

Mai multe articole despre:
invazie rusia ucraina razboi bombardamente