MENIU

Anunţ de ultimă oră al Poliţiei! Ce s-a întâmplat cu cei doi tigri care au evadat dintr-un adăpost

<p>Anunţ de ultimă oră! Ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat cu cei doi tigri care au evadat dintr-un adăpost din Olanda</p>

Cei doi tigri de Bengal care au scăpat sâmbătă dimineață din adăpostul pentru feline mari de la Oldeberkoop, în nordul Olandei, au fost găsiți și aduși în adăpost după mai bine de trei ore de când a fost observată fuga lor, au anunțat autoritățile locale, scrie AFP.

Pentru prinderea tigrilor au fost mobilizați agenți de la poliția locală sprijiniți de un elicopter pentru cercetarea aeriană a zonelor și medic veterinar cu o pușcă cu tranchilizante, căutările debutând la ora locală 10.45 (08.45 GMT).

După mai multe tentative, cele două feline au fost tranchilizate și au fost verificate dacă starea lor este bună, a anunțat ofițerul Jan Graafstra de la poliția locală în jurul orei locale 14.00 (12.00 GMT) pe contul său de Twitter, conform Agerpres.

Felinele, care aveau circa 150 de kg fiecare, au fost deja transportate în cuștile lor, potrivit site-ului de internet al canalului public de radio-TV NOS, citat de AFP. Scăpați din cuștile lor, tigrii care se numesc Radja și Delhi s-au plimbat liber prin zona împădurită în care se află adăpostul și de unde puteau de asemenea să scape foarte ușor târându-se pe sub gardul care nu este atât de solid, potrivit poliției locale, citată de agenția de presă ANP. Radja și Delhi provin de la o grădină zoologică privată din Germania al cărui proprietar nu mai putea să-i hrănească din lipsa mijloacelor financiare, scrie AFP.

Mai multe articole despre:
Olanda evadare adăpost tigri