MENIU

AMENINȚĂRI fără precedent de la Kremlin! Medvedev vrea desființarea completă a regimului politic ucrainean

Dmitri Medvedev - fostul preşedinte al Rusiei

A început răzbunarea lui Putin. Capitala Ucrainei și alte orașe cheie ale țării au fost lovite de bombardamente puternice. Dmitri Medvedev - fostul preşedinte al Rusiei și omul de încredere al lui Vladimir Putin a făcut, luni, noi amenințări.

Rusia trece la noi amenințări, după atacurile dezastruoase de astăzi. Vicepreședintele Consiliului rus al Securității a anunțat noi bombardamente. 

„Primul episod a fost difuzat. Vor fi și alțele. Încă un lucru. Voi face o precizare personală. Nu mă pot abține să nu o menționez acum. Statul ucrainean, în configurația sa actuală, cu un regim politic nazist, va reprezenta o amenințare constantă, directă și clară pentru Rusia.

Prin urmare, pe lângă protejarea poporului nostru și a granițelor țării, scopul acțiunilor noastre viitoare, în opinia mea, ar trebui să fie desființarea completă a regimului politic ucrainean”, a spus, luni, Dmitri Medvedev.

A venit și prima reacție a lui Vladimir Putin după ce armata lui s-a dezlănțuit în Ucraina. „Rusia va răspunde dur dacă autoritățile ucrainene continuă să organizeze atacuri teroriste" a avertizat președintele rus la o ședință a Consiliului de Securitate. Liderul de la Kremlin a subliniat că în spatele exploziei de pe podul din Crimeea se află autoritățile de la Kiev. 

Volodimir Zelenski și-a avertizat cetățenii să stea la adăpost și acuză rușii că încearcă să șteargă Ucraina de pe fața pământului. 

Mai multe articole despre:
dimitri medvedev amenintari rusia disparitie regim